info@kombijkarin.nl

Welkom op de site van Kom bij Karin!

Kom bij Karin om keramiek te schilderen! Karin maakt keramiek. Van de kommen uit de bedrijfsnaam tot gebaksschalen, van theepotten tot bekers: allerlei keramiek, met name serviesgoed, staat in het atelier voor u klaar om gedecoreerd te worden.

U hoeft geen talent te zijn in tekenen of schilderen. Karin leert u de technieken om een afbeelding naar tevredenheid op uw serviesgoed te krijgen. Echt, u zult versteld staan hoe mooi het er na het afbakken uit komt te zien.

Kom bij Karin om een passend kado te maken. De kleinkinderen verrassen opa en oma met een zelfgemaakt gebakstel. Vriendinnen van de bruid doen haar een theeservies kado dat ze met eigen creativiteit hebben gedecoreerd.

Een bezoek aan Karins atelier is ook een dagje uit, of een bijzonder bedrijsuitje. Iedereen is welkom. Individueel of in groepen, volwassenen of kinderen. Kinderen zijn vaak zo onbevangen in het tekenen, dat de spullen van hun hand vaak fantastisch zijn. Daarom wordt hun ook de mogelijkheid geboden om serviesgoed te komen decoreren. Leuk om bijvoorbeeld moeder of de juf te verrassen.

Avond of middag U kunt Karin bellen of mailen om een afspraak te maken voor een middag of een avond waarop u keramiek komt schilderen. Met minimaal 10 personen kunt u voor een besloten groep reserveren, anders schuift u in op de zogenaamde "losse"inschrijfavonden (deze staan gemeld op de website of u kunt ernaar vragen). Ter plaatse kiest u uit wat u wilt beschilderen en u gaat aan de slag. Karin bakt het keramiek af en in overleg kunt u uw pronkstukken ophalen. Het serviesgoed is dan vaatwasmachine- en magnetronbestendig.